Komentáře ke článkům

Nejnovější příspěvky na fóru

Připravujeme

  • PrestaShop 1.7 seriál: Plánováno 60. dílů.
  • Joomla 4 seriál: Připravujeme seriál pro novou verzi redakčního systému Joomla.
  • Wordpress seriál: Nové díly (Aktualizace a zálohování, Statistiky a měření návštěvnosti).

Ochrana osobních údajů a jejich zpracování

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je PANKY WARE s.r.o., IČ 04837746 se sídlem 14, 747 43 Větřkovice (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: 14, 747 43 Větřkovice

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Kategorie: Nekategorizováno

Informace o cookies

Jak Google využívá soubory cookie

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb a k ochraně vašich dat.

Přečtěte si o typech souborů cookie, které Google používá, a o tom, jak společnost Google a její partneři tyto soubory cookie využívají v reklamě. Zásady ochrany soukromí popisují, jak při používání souborů cookie chráníme vaše osobní údaje a další data.

Kategorie: Nekategorizováno

Všechny redakční systémy na jednom místě

Informace o redakčních systémech, které jste do teď marně hledali na celém Internetu jsme sjednotili na webových stránkách CMS systémy.

  • Opensource systémy redakční systémy, eshopy, fóra, blogy, katalogy
     
  • Vaše redakční sytémy sekce pro redakční systémy od našich uživatelů a čtenářů, přidejte svůj RS i Vy
     
  • Stahování sekce stahování nabízí zdarma velké množství modulů, pluginů, komponent a překladů
     

zapojteSe

  • Chybí na webu Váš oblíbený redakční systém?
  • Jsou některé informace uvedeny chybně?
  • Informace nejsou zcela aktuální?
  • Chtěli by jste vytvořít návod, či postup instalace?
  • Chybí ve fóru kategorie?
  • Chcete se stát redaktorem?
  • Máte nějaký jiný nápad?

Napište nám

Máte svůj vlastní redakční systém? Chystáte se ho dále rozvíjet, poskystovat na něj podporu, vytvářet komponety a jiné další doplňky.
Přidejte ZDARMA Váš CMS systém, Eshop, Katalog či CRM na portál CMS systémy, který bude zobrazen v sekci CMS uživatelů a firem, která Vám nabízí skvělou možnost, jak Váš produkt zviditelnit.

Přidat CMS ZDARMA
 

Nejnovější články

Joomla 3.9.26 bezpečnostní vydání

Joomla 3.9.26 je bezpečnostní vydání, které řeší 2 chyby zabezpečení s nízkou prioritou, a také obsahuje několik...

Joomla 3.9.25 bezpečnostní vydání

Joomla 3.9.25 je bezpečnostní vydání, které řeší 9 chyb zabezpečení s nízkou prioritou, a také obsahuje několik...

Joomla 4 manuál (9. díl) - Blog zobrazení kategorie článků a jejich nastavení

Joomla 4 manuál (9. díl) - Blog zobrazení kategorie článků a jejich nastavení
V předchozím díle Přiřazení článku k již vytvořené kategorii jsme si přehledně ukázali, jak docílíme toho,...

Joomla 4 Beta 7 a Joomla 3.10 Alpha 5

Verze Joomla 4.0 Beta 7 a Joomla 3.10 Alpha 5 jsou vydány. S potěšením Vám oznamujeme dostupnost těchto nových verzí...

Joomla 3.9.24 bezpečnostní vydání

Joomla 3.9.24 je bezpečnostní vydání, které řeší 3 chyby zabezpečení s nízkou prioritou, a také obsahuje několik...
  • 1
  • 2
  • 3

Přidejte se do CMS komunity

cms komunity vytvorit ucet Vytvořte si svůj vlastní profil a staňte se tak členem
CMS komunity.

Vytvořit účet

ESHOP s moduly a doplňky

logo pankyshop

Moduly, doplňky, překlady pro Váš eshop či redakční systém, fotobanka, webové stránky, internetové obchody.

joomlaExpert 260

Postaráme se o vaše stávající webové prezentace nebo vytvoříme zbrusu nové dle vašich požadavků a představ.

Objednat správu webu

prestaExpert 260

Postaráme se o vaše stávající internetové obchody nebo vytvoříme zbrusu nové dle vašich požadavků a představ.

Objednat správu e-shopu

Přihlášení