exclamation-circle Simple Image Gallery (K2) - The plugin could not locate the folder

• Roman Onderka (Aplicator)
  • Avatar uživatele Roman Onderka (Aplicator) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
24. zář 2015 13:44 #236 od Roman Onderka (Aplicator)
Simple Image Gallery (K2) - The plugin could not locate the folder vytvořil uživatel Roman Onderka (Aplicator)
Ahoj,

mám nainstalovaný pluginy Simple Image Gallery Pro a používám ji pro komponentu K2 (konkrétně pro K2 Store) a nyní se objevil problém nebo spíše chybová hláška:

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/368

Jakoby plugin neměl přístup k obrázkům (složce) a nemůže je zobrazit ač tam obrázky jsou. Vyzkoušel jsem všchny návody a nic nezabralo.

Díky všem za rady.

Roman
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Kamil Jetko (Yetti)
  • Avatar uživatele Kamil Jetko (Yetti)
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
28. zář 2015 10:00 #237 od Kamil Jetko (Yetti)
Odpověděl Kamil Jetko (Yetti) pro téma Simple Image Gallery (K2) - The plugin could not locate the folder
Zdravím,

zjistil jsem, že když jsem upravoval nějaké soubory tohoto doplňku přímo na FTP, tak to vždy začalo zlobit a dělalo to přesně to co Vám. Vyřešil jsem to tak, že jsem komponentu odinstaloval a nainstaloval znovu a poku jsem potřeboval dělat jakékoliv úpravy, tak jsem to dělal přímo na instalátoru doplňku, který jsem následně nahrál přes administraci Joomly (vlastně jsme provedl update).
Je tam nějaký problém s právy a proto to nemůže najít složku /media/K2/galleries/368

Snad to alespoň trochu pomůže nebo nasměruje.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Přihlášení