check Nefunkční Transactions v Listbingo 3.1.0 (Joomla 3.4.0)

• Kamil Jetko (Yetti)
  • Avatar uživatele Kamil Jetko (Yetti) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
13. bře 2015 18:01 #157 od Kamil Jetko (Yetti)
Nefunkční Transactions v Listbingo 3.1.0 (Joomla 3.4.0) vytvořil uživatel Kamil Jetko (Yetti)
Čau,

mám dotaz. Nefunguje mi v Listbingu v záložce Transactions výpis transakcí u jednotlivých uživatelů. Inzerát je vytvořen, platba potvrzena a v transakcích nic.
Chová se to stejně jak u Offline, tak i pro PayPal a když klikám úplně dole na čísla stránek 1 | 2 | 3 atd. tak se to chová taky nějak divně (stránky se nepřepínají a smrdí tam pořád ta první).

Mám verze:
Listbingo 3.1.0
Joomla 3.4.0

Nesetkali jste se někdo s tím problémem? Nejsem si zcela jist, ale před upgrade na Joomla 3.4.0 to fungovalo. Něco přestalo fungovat až po aktualizaci.

Díky Kamil

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13. bře 2015 18:15 #158 od Erik Notek (Nutt)
Odpověděl Erik Notek (Nutt) pro téma Nefunkční Transactions v Listbingo 3.1.0 (Joomla 3.4.0)
Zdravím,

hlásím stejný problém. Chová se to mi to úplně stejně jak popisuje Yetti. Udělal jsem test a nainstaloval jsem Listbingo quickstart, které jsem dostal jako balíček a tam mi to ještě funguje (běží na Joomla 3.2.3) a pak jsem provedl aktualizaci na Joomla 3.4.0 a bylo to v pytli. Přestalo to fungovat.
Museli jsme provést obnovéní webu ze zálohy :( Ještě že pravidelně zálohujeme ;)

Za každou radu děkuji. Chtěl by jsem web aktualizovat na J3.4, ale s touto chybkou to nelze.

Díky

• CMS systémy (cmssystemy)
  • Avatar uživatele CMS systémy (cmssystemy)
  • Expert
  • Expert
  • Všechny redakční systémy na jednom místě
Více
13. bře 2015 18:55 #159 od CMS systémy (cmssystemy)
Odpověděl CMS systémy (cmssystemy) pro téma Nefunkční Transactions v Listbingo 3.1.0 (Joomla 3.4.0)
Dobrý večer všem,

stejný problém řešili i naši vývojáři a po konzultaci s podporou na webu lbclassifieds.com/ , která ochotně a rychle reagovala jsme dostali odpověď:

Je nutné upravit řádky v souboru:
components/com_listbingo/addons/cart/cart/models/transactions.php

na řádku 110 (nemusí být vždy podmínkou, že to budou mít všichni stejně) nahraďte:
$limit = $input->getInt('limit',20,'get','int');
za:
$limit = $input->getInt('limit',0,'get','int');

Po úpravě kódu v tomto souboru by mělo vše začít fungovat. :)

S pozdravem

CMS sytémy
Poděkovali: Erik Notek (Nutt), Kamil Jetko (Yetti)

Více
13. bře 2015 19:03 #160 od Erik Notek (Nutt)
Odpověděl Erik Notek (Nutt) pro téma Nefunkční Transactions v Listbingo 3.1.0 (Joomla 3.4.0)
Skutečně oprava funguje :)

Děkuji moc moderátorům webu CMS systémy a podpoře Listbingo. Možná by bylo dobré, kdyby vydali aktualizaci s ošetřením těchto chyb, ale to už záleží na nich.

Přihlášení