check Ninja Forms jQeuery Error “.live is not a function”

• Kamil Jetko (Yetti)
  • Avatar uživatele Kamil Jetko (Yetti) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
12. říj 2020 19:15 #506 od Kamil Jetko (Yetti)
Ninja Forms jQeuery Error “.live is not a function” vytvořil uživatel Kamil Jetko (Yetti)
Ahoj,

využívám na svém webu na WordPressu plugin Ninja Forms ve verzi 2.9.10 a po aktualizaci na WordPress 5.5 vykazuje chybu:

jQeuery Error “.live is not a function”

která se projevuje tím, že nelze rozbalovat jednotlivé položky formuláře viz. obrázek, když klikám na ty šipky:

Nevíte někdo, jak by se to dalo opravit. Možnost je upgradovat plugin na nejnovější verzi, ale mám tam dost složitý formulář, který by se musel kompletně překopat.

Díky za rady.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Vaňková Lucie (lailoo)
  • Avatar uživatele Vaňková Lucie (lailoo)
  • Pokročilý
  • Pokročilý
Více
12. říj 2020 19:33 #507 od Vaňková Lucie (lailoo)
Odpověděl Vaňková Lucie (lailoo) pro téma Ninja Forms jQeuery Error “.live is not a function”
1.) Nainstalujte a aktivujte jQuery Migrate Helper , tento plugin vám pomůže v identifikaci chyby, vypíše soubory ve kterých je jaká chyba.

2.) A pak v souborech, které naleznete všude, kde máte jQuery(…).live, změňte na jQuery(…).on protože jQuery .live() je od verze 1.9 odstraněno.
Tady je to dobře popsané stackoverflow.com/questions/14354040/jqu...ve-is-not-a-function

To by vám mohlo pomoci s vyřešením vašeho problému.

• Kamil Jetko (Yetti)
  • Avatar uživatele Kamil Jetko (Yetti) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
12. říj 2020 19:47 #508 od Kamil Jetko (Yetti)
Odpověděl Kamil Jetko (Yetti) pro téma Ninja Forms jQeuery Error “.live is not a function”
Díky moc za rady. Tohle mi hodně pomohlo.

Využila jsem ten plugin, který mi poradil jaký soubor mám upravit.

V souboru /wp-content/plugins/ninja-forms-conditionals/js/min/ninja-forms-conditionals-admin.min.js

změněno:
.live
za:
.on
Pak už to začalo šlapat a plugin "jQuery Migrate Helper" jsem mohla odinstalovat. Třeba ho ještě někdy použiji.

Přihlášení