check Nefunkční administrace Prestashop 1.7 při zapnutem DEBUG mode

• Jiří Mrak (Mrakomor)
  • Avatar uživatele Jiří Mrak (Mrakomor) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
03. čec 2019 08:08 #408 od Jiří Mrak (Mrakomor)
Nefunkční administrace Prestashop 1.7 při zapnutem DEBUG mode vytvořil uživatel Jiří Mrak (Mrakomor)
Ahoj,

mám takový zvláštní problém. Když vypnu v PrestaShopu verze 1.7 DEBUG, tak mi přestane fungovat administrace. Zapnutý ho ale mít pořád nemůžu. Setkali jste se někdo již s něčím podobným?

Děkuji za radu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Danko Velovský (Duvel)
  • Avatar uživatele Danko Velovský (Duvel)
  • Pokročilý
  • Pokročilý
Více
03. čec 2019 08:13 - 03. čec 2019 08:16 #409 od Danko Velovský (Duvel)
Odpověděl Danko Velovský (Duvel) pro téma Nefunkční administrace Prestashop 1.7 při zapnutem DEBUG mode
Ahoj,

měl jsem stejný problém s administrací v režimu DEBUG MODE. Odstranil jsem složky /var/cache/dev a /var/cache/prod. Teď všechno funguje jak má a DEBUG MODE můžu vypnout aniž by přestala fungovat administrace.

Pokud se chcete podívat, kde PrestaShop nahrává soubory mezipaměti, podívejte se na řádek 69 v souboru config/define.inc.php, kde se říká:
if (!defined('_PS_CACHE_DIR_')) {
    $prestashopCacheDir =  _PS_ROOT_DIR_.'/var/cache/'.(_PS_MODE_DEV_ ? 'dev': 'prod'). DIRECTORY_SEPARATOR;
    define('_PS_CACHE_DIR_',$prestashopCacheDir);
Poslední změna: 03. čec 2019 08:16 uživatelem CMS systémy (cmssystemy). Důvod: Chybně uvedená cesta. Doplněno /cache

• Jiří Mrak (Mrakomor)
  • Avatar uživatele Jiří Mrak (Mrakomor) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
03. čec 2019 08:15 #410 od Jiří Mrak (Mrakomor)
Odpověděl Jiří Mrak (Mrakomor) pro téma Nefunkční administrace Prestashop 1.7 při zapnutem DEBUG mode
Děkuji pomohlo :)

Přihlášení