exclamation-circle Update PrestaShop 1.7.6.3 na 1.7.7.x - FileLoaderLoadException: Expected to find class in file A but it was not found!

• Oko (Oko)
  • Avatar uživatele Oko (Oko) Autor tématu
  • Spammer
  • Spammer
Více
08. úno 2021 12:00 #552 od Oko (Oko)
Dobrý den,

chtěl jsem aktualizovat náš obchod z PerstaShop 1.7.6.3 na verzi 1.7.7.1 a pokaždé mi to vyhodí chybu:
[INTERNAL]
/web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Config/Loader/FileLoader.php line 168 - Symfony\Component\Config\Exception\FileLoaderLoadException: Expected to find class "PrestaShopBundle\Controller\Admin\Sell\index" in file "/web/src/PrestaShopBundle/Controller/Admin/Sell/index.php" while importing services from resource
"/web/app/../src/PrestaShopBundle/Controller/*", but it was not found! Check the namespace prefix used with the resource in
/web/app/config/config.yml (which is being imported from "/web/app/config/config_prod.yml"). #0 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Config/Loader/FileLoader.php(90): Symfony\Component\Config\Loader\FileLoader->doImport() #1 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/DependencyInjection/Loader/YamlFileLoader.php(195): Symfony\Component\Config\Loader\FileLoader->import() #2 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/DependencyInjection/Loader/YamlFileLoader.php(127): Symfony\Component\DependencyInjection\Loader\YamlFileLoader->parseImports() #3 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Config/Loader/DelegatingLoader.php(40): Symfony\Component\DependencyInjection\Loader\YamlFileLoader->load() #4 /web/app/AppKernel.php(151): Symfony\Component\Config\Loader\DelegatingLoader->load() #5 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpKernel/Kernel.php(776): AppKernel->registerContainerConfiguration() #6 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpKernel/Kernel.php(642): Symfony\Component\HttpKernel\Kernel->buildContainer() #7 /web/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/HttpKernel/Kernel.php(135): Symfony\Component\HttpKernel\Kernel->initializeContainer() #8 /web/modules/autoupgrade/classes/UpgradeTools/SymfonyAdapter.php(74): Symfony\Component\HttpKernel\Kernel->boot() #9 /web/modules/autoupgrade/classes/UpgradeTools/CoreUpgrader/CoreUpgrader17.php(50): PrestaShop\Module\AutoUpgrade\UpgradeTools\SymfonyAdapter->initAppKernel() #10 /web/modules/autoupgrade/classes/UpgradeTools/CoreUpgrader/CoreUpgrader.php(85): PrestaShop\Module\AutoUpgrade\UpgradeTools\CoreUpgrader\CoreUpgrader17->initConstants() #11 /web/modules/autoupgrade/classes/TaskRunner/Upgrade/UpgradeDb.php(41): PrestaShop\Module\AutoUpgrade\UpgradeTools\CoreUpgrader\CoreUpgrader->doUpgrade() #12 /web/admin0547aqqtc/autoupgrade/ajax-upgradetab.php(53): PrestaShop\Module\AutoUpgrade\TaskRunner\Upgrade\UpgradeDb->run() #13 {main}

Aktualizaci provádím pomocí modulu Autoupgrade (1-Click Upgrade).

Na fórech jsem se dočetl, že jsou v adresáři:
/web/src/PrestaShopBundle/Controller/Admin/Sell/ nějaké soubory "index.php", které tam nemají být (mají se odstranit) a hromadu dalších rad, ale vyzkoušel jsem všechno možné a nic nezabralo. Chyba je tam prostě pořad :(

Řešili jste už někdo?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
08. úno 2021 12:28 #553 od Erik Notek (Nutt)
Ahoj, mám ten samý problém:

a nedaří se mi ho vyřešit. Taky jsem prošel všechna fóra a nic co by my pomohlo
Přílohy:

• Danko Velovský (Duvel)
  • Avatar uživatele Danko Velovský (Duvel)
  • Pokročilý
  • Pokročilý
Více
08. úno 2021 13:05 #554 od Danko Velovský (Duvel)
S podobnou chybou jsem se setkal u aktualizaci eshopu jednoho našeho klienta a stejně jsem se v tom plácal a neuměl to vyřešit. Nakonec jednoho mojeho kolegu napadlo stáhnout PrestaShop (čistý) ve stejné verzi čili ve vašem případě by to byl PS 1.7.6.3 a kompletně nahradit celý adresář /src
Když jsme toto udělali, tak aktualizace pak projela a problém byl vyřešen.

Vyzkoušejte toto a uvidíte, snad vám tato rada pomůže.

• Oko (Oko)
  • Avatar uživatele Oko (Oko) Autor tématu
  • Spammer
  • Spammer
Více
08. úno 2021 13:34 #555 od Oko (Oko)
Jupííí šlape to Konečně, stačilo opravdu vyměnit tu složku /src. Díky móóc.

Přihlášení