check Problém s rozbalovací nabídkou s atributy na stránce produktu

• Kamil Jetko (Yetti)
  • Avatar uživatele Kamil Jetko (Yetti) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
31. led 2018 23:36 #368 od Kamil Jetko (Yetti)
Ahoj, mám problém po mograci z PS 1.5.6.2 na 1.6 a to ten, že když mám produktovou stránku a v produktu jsou nějaké atributy, tak pokaždé, když vyberu např. velikost L, M, XL atd. tak mi to udělá refresh stránky a chechbox nebo selectbox nezůstane na vybraném atributu, ale provede se refresh stránky a zůstane to na výchozí stránce detailu produktu a atributy se s URL smažou.

Nevíte někdo co s tím? Dikes.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• CMS systémy (cmssystemy)
  • Avatar uživatele CMS systémy (cmssystemy)
  • Expert
  • Expert
  • Všechny redakční systémy na jednom místě
Více
31. led 2018 23:44 - 31. led 2018 23:46 #369 od CMS systémy (cmssystemy)
Odpověděl CMS systémy (cmssystemy) pro téma Problém s rozbalovací nabídkou s atributy na stránce produktu
Dobrý den,

pokud máte i produktů oddělovač (separátor) ",", tak zkuste změnit v Konfigurace -> Produkty a změňte Oddělovač kotvy atributu na odkazy produktů z "-" na ",".

To by mohlo vyřešit váš problém a k aktualizaci stránky při změně atributu by již mohlo přestat docházet.

CMS systémy
Poslední změna: 31. led 2018 23:46 uživatelem CMS systémy (cmssystemy).

• Jiří Mrak (Mrakomor)
  • Avatar uživatele Jiří Mrak (Mrakomor)
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
02. úno 2018 06:18 #370 od Jiří Mrak (Mrakomor)
Odpověděl Jiří Mrak (Mrakomor) pro téma Problém s rozbalovací nabídkou s atributy na stránce produktu
Já jsem měl stejný problém a změna toho separátoru pomohla. Dal jsem čátku a už to fungovalo normálně akorát byly v URL atributy oddělené tou čárkou což vypadalo docela divně.
Naštěstí, když jsem vrátil zpátky na zkoušku pomlčku "-", tak jako mávnutím kouzelného proutku to začalo fungovat i s pomlčkou.
Asi došlo někde k nějakému procesu,který to natovnal.

Přihlášení