check FileLoaderLoadException news.yml" does not contain valid YAML

• Roman Onderka (Aplicator)
  • Avatar uživatele Roman Onderka (Aplicator) Autor tématu
  • Začátečník
  • Začátečník
Více
18. led 2021 13:49 #514 od Roman Onderka (Aplicator)
FileLoaderLoadException news.yml" does not contain valid YAML vytvořil uživatel Roman Onderka (Aplicator)
Ahoj,

PrestaShop 1.7.6.3 my vrací takové nehezké hlášení a nelze přistoupit do administrace:

Whoops, looks like something went wrong.
(3/3) FileLoaderLoadException

The file "/var/www/clients/client1/web13/web/src/PrestaShopBundle/Resources/config/services/adapter/news.yml" does not contain valid YAML: The constant "\PrestaShop\PrestaShop\Adapter\News\NewsDataProvider::CLOSED_ALLOWED_FAILURES" is not defined at line 10 (near "- !php/const \PrestaShop\PrestaShop\Adapter\News\NewsDataProvider::CLOSED_ALLOWED_FAILURES") in /var/www/clients/client1/web13/web/src/PrestaShopBundle/Resources/config/services/adapter/news.yml (which is being imported from "/var/www/clients/client1/web13/web/src/PrestaShopBundle/Resources/config/services.yml").

Řešili jste někde něco podobného?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Vaňková Lucie (lailoo)
  • Avatar uživatele Vaňková Lucie (lailoo)
  • Pokročilý
  • Pokročilý
Více
18. led 2021 13:53 #515 od Vaňková Lucie (lailoo)
Odpověděl Vaňková Lucie (lailoo) pro téma FileLoaderLoadException news.yml" does not contain valid YAML
Zkus ty soubory news.yml a smazat, pravděpodobně tam nepatří nebo vyměň celý tento adresář:
/src/PrestaShopBundle/Resources/config/services/adapter/
z verze PrestaShop 1.7.6.3 co máš nainstalovaný.

• Začátečník
  • Začátečník
Více
18. led 2021 13:58 #516 od Roman Onderka (Aplicator)
Odpověděl Roman Onderka (Aplicator) pro téma FileLoaderLoadException news.yml" does not contain valid YAML
Aha, už vím která bije. Narovnával jsem soubory v PrestaShopu s tím co mě vrátila kontrola Konfigurace > Nástroje > Informace a Seznam změněných souborů a asi jsem tam nahrál něco co tam nemá být.
Možná to nějak zjišťuje ten nástroj podle nejnovější verze a tím pádem se mi do PS 1.7.6.3 dostaly soubory z 1.7.7.1.

No už se tím nebudu řídit. Možná kdybych to rovnou updatnul na PS 1.7.7.1, tak by se ty chyby ztratili, protože jsou v té verzi ty soubory obsaženy.

• Začátečník
  • Začátečník
Více
18. led 2021 14:02 - 18. led 2021 14:03 #517 od Roman Onderka (Aplicator)
Odpověděl Roman Onderka (Aplicator) pro téma FileLoaderLoadException news.yml" does not contain valid YAML
Ještě když se něco podobného zmastí, tak se musí soubory přehrát a pak ještě vymazat ve /var/cache/ adresáře /dev a /prod
Poslední změna: 18. led 2021 14:03 uživatelem Roman Onderka (Aplicator).

Přihlášení