question-circle Úprava šablony Beelove

• Rostislav Michlíček (Rossick)
  • Avatar uživatele Rostislav Michlíček (Rossick) Autor tématu
  • Nováček
  • Nováček
Více
22. říj 2019 18:08 #445 od Rostislav Michlíček (Rossick)
Úprava šablony Beelove vytvořil uživatel Rostislav Michlíček (Rossick)
Zdravím,

potřeboval bych poradit, jak dokážu udělat, aby nebyl odkaz klikatelný.

Používám šablonu Beelove na wordpress (odkaz na šablonu beelove.ancorathemes.com/)

Ten odkaz je na hlavní straně v sekci WHAT WE DO, konkrétně beekeper honey, bee garden, a bee products. Ještě by bylo fajn, kdyby také obrázky nad tím nebyly taky klikatelné. Nesetkali jste se s tím někdo přímo u této šablony? Nebo nemáte nápad, jak by se to dalo udělat?

Předem díky za odpověď.

Rossick
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Rostislav Michlíček (Rossick)
  • Avatar uživatele Rostislav Michlíček (Rossick) Autor tématu
  • Nováček
  • Nováček
Více
30. říj 2019 09:35 - 30. říj 2019 09:42 #446 od Rostislav Michlíček (Rossick)
Odpověděl Rostislav Michlíček (Rossick) pro téma Úprava šablony Beelove
Tak nakonec se mi povedlo problém vyřešit. Pokud budete chtít odstranit prolinkování na hlavní stránce v sekci WHAT WE DO u nadpisu tak:

1. V souboru: /www/wp-content/themes/beelove/templates/trx_services/services-01.php od řádku 64 - 72 je sekce s php

Odstranil jsem zde vše, co se týkalo tagu <a href...
<?php
	if ($show_title) {
		if ((!isset($post_options['links']) || $post_options['links']) && !empty($post_data['post_link'])) {
			?><h4 class="sc_services_item_title"><a href="<?php echo esc_url($post_data['post_link']); ?>"><?php beelove_show_layout($post_data['post_title']); ?></a></h4><?php
		} else {
			?><h4 class="sc_services_item_title"><?php beelove_show_layout($post_data['post_title']); ?></h4><?php
		}
        }
?>

A upravil sem to teda na toto:
<?php
	if ($show_title) {
		if ((!isset($post_options['links']) || $post_options['links']) && !empty($post_data['post_link'])) {
			?><h4 class="sc_services_item_title"><?php beelove_show_layout($post_data['post_title']); ?></h4><?php
				} else {
				}
		}
?>

2. Zrušení, aby nebyl klikatelný i obrázek nad tou sekcí jsem vyřešil přes css a to přidáním stylu do souboru: www/wp-content/themes/beelove/style.css
.hover_icon.hover_icon_link {
    pointer-events: none;
}

Nejspíš ani jedno z řešení není ideální, ale můj problém se tím vyřešil. Pokud bude mít někdo lepší a efektivní nápad, rád si nechám poradit. Díky

Poslední změna: 30. říj 2019 09:42 uživatelem Rostislav Michlíček (Rossick).

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Přihlášení